Egyéb

Testépítés

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 

A sikeres testépítés titka

A sikeres testépítés titkára már sokan rájöttek, de mégis kevesen. Naponta látni sportos külsővel rendelkező embereket. Ám egy dolog talán mindenkire egyaránt igaz, hogy nehéz összehozni az esztétikus fitt külsőt. Már pedig, ha a test építéséről beszélünk akkor nem elhanyagolandó a külső tényező. Vajon mi a titok, hogy valaki egyszerre fitt legyen, egészséges és persze bitang erős?

A sikeres testépítés a rendszerrel kezdődik

A titok megértéséhez való első lépcső a rendszer. Itt arra próbálok kilyukadni, hogy hiába edzel mint az állat, ha nincsen rendszer a napodban akkor csak árnyéka lehetsz önmagadnak. Értem itt például azt, hogy mennyit alszol, nem ecsetleve, hogy milyen minőségben…emellett a számtalanszor ismételt étkezés és emésztés-edzés kombóra kiélezve. MERT nem lehet eléggé mantrázni, hogy enélkül nincs SIKERES testépítés.

Testépítés

A kellő motiváció a sikerhez

Mindenkinek van egy álma(remélem!), és minden álomért -nevezzük célnak- tenni kell!
Senki sem űgy születik, hogy ő felnőtt, kifejlett, szép és arányos izomzattal rendelkezik.:)
Ám nagyon is sokat tehetsz ennek érdekében. Példaként tudnám hozni a különböző testépítéssel kapcsolatos filmeket ( Acélizom, Támadás…). Ezenfelül számos videót találhatsz a youtube-on, amik napi szinten emelhetik a lelkesedésedet. Ha már mindezen túl vagy és úgy érzed hiányzik valami akkor a személyi edzést ajánlom következő lépcsőként. Rengeteg izgalmas, pörgős és nem utolsó sorban izzasztóan hatékony élményt tud adni egy jó személyiedző. Amíg te keményen edzel és hajtasz ő azzal foglalkozik, hogy a tested mindenhol megkapja a kíván hatást.

A sikeres testépítés gerince az edzés

Sokan írtak már sokat arról, hogy kinek mi vált be edzés gyanánt. Érdemes tájékozódni! Saját példámból tudom, hogy könnyű rosszul, akár félre edzeni az izmaidat. Értem ez alatt a nem megfelelő szimmetriát és a mély izmok totális elhanyagolását. Így csak egy tanáccsal szolgálhatok nektek, ami a következő: NE kezdjétek el személyi edző nélkül. Veszel pár órát és ismételd, majd a fejlődés érdekében még párat és így tovább. Edzésben szerintem nincs szentgrál, nekem egy bevált, próbálj más edzésformákat is!

A sikeres testépítés fő eleme

Naponta jelennek meg cikkek, amik dicsérik vagy lehúzzák a táplálékkiegészítők hatásait. Hagy ne mondjam az utóbbiak kevés sikerrel. ÉS miért, mert a táplálékkiegészítők nélkül nem létezik ez a sport. Igen, sportról beszélünk. Amihez rengeteg erőfeszítés és elhivatottság kell. A sikeres testépítés ott kezdődik ,hogy nem a gagyi fehérjét a parizeres szendóval küldöd, hanem oda figyelsz!
Hangsúlyozom megválogatod mit viszel be és mennyit!
Tehát! Élj tudatosan, élj fitten és ne felejtsétek, a legjobbat vigyétek csak be!

Linkelhetném az évtized végéig a gyúrós videókat, hogy ki mit szedett, mit evett és mennyit edzett, de egy következő cikkben ígérem foglalkozunk a témával!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.